Vragenlijst ervaringen langer dan 12 maanden terug

11 mei 2023

De vragenlijst is inmiddels gesloten. Wil je informatie delen die van belang is voor het onderzoek? Neem dan contact op met de commissie.

De vragenlijsten zijn een belangrijk onderdeel van het onderzoek van de Commissie. Door de vragenlijst in te vullen draag je bij aan een verbetering van de sociale veiligheid binnen de publieke omroepen. De Commissie hoopt op een hoge respons op de vragenlijst. Hoe meer mensen de vragenlijst invullen hoe representatiever de onderzoeksresultaten zijn. Wij danken je alvast voor je medewerking.

Alle medewerkers werkzaam bij de NPO en de publieke omroepen hebben een vragenlijst ontvangen om ervaringen te delen over de situatie op de werkvloer in de afgelopen 12 maanden.

We willen graag benadrukken dat deelname aan de vragenlijst volledig anoniem is. Het e-mailadres waarop je deze vragenlijst ontvangt wordt alleen gebruikt voor toezending van de vragenlijst. Er is geen relatie tussen het e-mailadres en de antwoorden die je geeft in de vragenlijst. Wij garanderen dat we vertrouwelijk met de antwoorden om gaan. In het onderzoeksrapport zullen we mede op basis van deze vragenlijst algemene patronen beschrijven. Je hoeft nergens je naam of contactgegevens in te vullen.

Home Actueel Vragenlijst ervaringen langer dan 12 maanden terug